Aleşi implicaţi în mafia imobiliară, alături de primarii din Snagov şi Jilava VIDEO

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov apare în referatul DNA, alături de primarii din Snagov şi Jilava. În dosar este învinuită şi şefa Oficiului de Cadastru Ilfov, Ruxandra Ghiba.

RomaniaTV.net
24 dec. 2011, 17:28
Aleşi implicaţi în mafia imobiliară, alături de primarii din Snagov şi Jilava VIDEO

Dezăluiri incendiare în dosarul primarilor din Snagov şi Jilava. Ei sunt acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă. Ei bine, numele preşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu, apare în acest dosar.

Învinuită este şi şefa Oficiului de Cadastru Ilfov, Ruxandra Ghiba, pe lângă care a intervenit chiar vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, pentru a rezolva problemele afaceristului Florian Puiu. Mai mult, unul dintre apropiaţii edilului din Snagov i-a spus omului de afaceri că poate fi ajutat de o persoană cu funcţie mare în Senat. Toate informaţiile apar în referatul procurorilor DNA care au instrumentat cazul.

În referatul obţinut de România TV, procurorii DNA susţin că o persoană importantă din Senat putea interveni pe lângă edilul din Jilava, pentru a-l ajuta pe omul de afaceri Florian Puiu să-şi intabuleze terenurile.

Denunţătorului i-a fost prezentat Ion Scaeţeanu, zis Mache, care îi promite rezolvarea problemelor sale, prin intermediul unei persoane cu funcţie mare în Senat, care poate interveni direct la primarul Adrian Mladin, în schimbul sumei de 2.500.000 de euro„, se arată în dosar.

Ulterior, primarul din Snagov, Apostol Muşat, i-a reproşat apropiatului său, Mache, că înţelegerea era să-i pretindă lui Florian Puiu doar 1 milion de euro.

Banii ar fi trebuit împărţiţi astfel: 100 de mii de euro pentru preşedintele Oficiului de Cadastru Ilfonv, Ruxandra Ghiba, 450 de mii de euro pentru primarul din Jilava, Adrian Mladin, iar restul să fie împărţiţi între edilul din Snagov, Apostol Muşat, preşedintele şi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu, respectiv, Gheorghe Roman.

Fiecare dintre inculpaţi a pretins că a intervenit pentru a-l ajuta pe Florian Puiu.

Primarul din Jilava, Adrian Mladin, cel din Snagov, Muşat Apostol, vicepreşedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman, şi finul primarului din Jilava, Ovidiu Szasz, vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv, judecătorii instanţei supreme respingând recursul lor.