Alertă pe străzile din Vâlcea. Un psihopat acostează şi agresează sexual minore VIDEO

Un bărbat din Vâlcea este acuzat că acosta minore pe stradă şi le agresa sexual. Câţiva părinţi din Râmnicu Vâlcea au depus reclamaţii la poliţie după ce fetele lor s-au plâns acasă că au fost agresate. Bărbatul are în jur de 40 de ani şi a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere din oraş. Poliţia îl caută acum.

RomaniaTV.net
17 nov. 2012, 10:22
Alertă pe străzile din Vâlcea. Un psihopat acostează şi agresează sexual minore VIDEO

În jur de zece părinţi din Râmnicu Vâlcea au depus reclamaţii după ce fetele s-au plâns că au fost agresate. Bărbatul are în jur de 35-40 de ani, 1. 80 înălţime, constituţie atletică, o ţinută îngrijită şi a fost identificat cu ajutorul camerelor video din oraş.

Manierat, bine îmbrăcat, bărbatul îşi juca bine rolul cuceritorului. Bărbatul le acosta pe fete pe stradă în plină zi, pe care apoi le obliga să-l însoţească în locuri mai retrase. Minorele erau duse în ganguri sau în scări de bloc unde erau mângâiate cu forţa.

La poliţie sunt înregistrate zece plângeri, însă numărul fetelor este mult mai mare. Orice persoană care poate da informaţii care să ducă la prinderea bărbatului este rugată să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

În momentul în care va fi prins, bărbatul va fi cercetat pentru perversiuni sexuale în spaţiul public şi riscă până la 5 ani de închisoare, potrivit România TV.