Alegeri parlamentare 2012. Patru deputaţi şi doi senatori în funcţie cer din nou votul în Ialomiţa

Şase actuali parlamentari vor cere votul electoratului din Ialomiţa, judeţ dominat de social-democraţi. Pe listele de candidaţi se regăsesc de asemenea, un consilier judeţean, un primar de comună şi un fost prefect.

RomaniaTV.net
23 nov. 2012, 08:48
Alegeri parlamentare 2012. Patru deputaţi şi doi senatori în funcţie cer din nou votul în Ialomiţa

În colegiul 1 pentru Camera Deputaţilor consilierul judeţean Rodica Luminița Barcari va candida din partea PDL împotriva deputatei Cristiana Ancuța Pocora care va cere votul din partea PNL, dar şi împotriva reprezentantului PPDD, Mario-Ernest Caloianu.

În colegiul 2, Daniel Dumitru Malama va reprezenta Forța Civică în lupta cu viceliderul grupului deputaţilor PSD, Marian Neacșu (PSD) şi cu PPDD-istul Gabriel Mușat, în timp ce în colegiul 3 primarul comunei Reviga, Niculae Began, va candida din partea PDL contra senatorului PSD Mihăiță Găină şi a Marianei Ceanu, reprezentanta PPDD.

Deputatul PDL Tinel Gheorghe îl va înfrunta pe candidatul PC Aurelian Ionescu şi pe candidatul PPDD Nelu Badea în colegiul 4.

La Senat, social-democratul Marian Pavel îi va întâlni în colegiul 1 pe senatorul PDL Tudor Panțuru şi pe reprezentantul PPDD Ștefan Stoica, iar în colegiul 2, fostul pesedist Ion Toma exclus din partid pentru că ar fi discutat cu Mircea Geoană despre posibilitatea înlăturării lui Victor Ponta de la şefia PSD va candida din partea UNPR împotriva pedelistului Marinică Cazacu.

Fost prefect de Ialomiţa, Cazacu a fost  învinuit de o serie de abuzuri grave în retrocedarea unor terenuri agricole din zona Urziceni-Manasia. Conform procurorilor DNA prejudiciul adus statului român de către fostul prefect s-ar fi ridicat la şase milioane de euro. Tot în colegiul 2 va candida şi Viorel-Virgil Tudorache, sub sigla PPDD.