Ai cel puţin studii medii? Vezi cum te poţi angaja la compania românească Succes

Compania Succes Nic Com, deţinută de cel mai bogat om de afaceri din Gorj, Nicolae Sarcină, face angajări în Bucureşti. Află dintr-un material RTV.NET ce caută angajatorii şi până când primesc CV-urile candidaţilor interesaţi să lucreze în magazinele Succes.

RomaniaTV.net
28 iun. 2013, 06:26
Ai cel puţin studii medii? Vezi cum te poţi angaja la compania românească Succes

Succes Nic Com angajează 10 lucrători comerciali la un magazin din Bucureşti (din sectorul 6).
Te califici pentru un loc de muncă la Succes Nic Com dacă ai cel puţin studii medii, ai minimum un an experienţă în comerţ alimentar, ştii să operezi un PC, eşti serios şi ai foarte bune abilităţi de comunicare interpersonală.
20 iulie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

Succes Nic Com mai recrutează în această perioadă şi 10 şefi de magazine, tot în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru unul dintre aceste locuri de muncă dacă ai cel puţin studii medii, ai cel puţin cinci ani experienţă în comerţ alimentar, ai foarte bune abilităţi aritmetice, ai cunoştinţe de operare PC şi abilităţi de coordonare a unei echipe. Candidaţii potriviţi pentru unul din locurile de muncă vacante acum la Succes Nic Com trebuie să demonstreze că sunt serioşi şi că au abilităţi de comunicare.
22 iulie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru aceste locuri de muncă, potrivit anunţului de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.