AGONIZANT: Un bărbat a stat 33 de ore, cu GÂTUL RUPT, între FIARELE CONTORSIONATE ale unei maşini

Un american a avut parte de o 33 de ore de agonie, după ce a rămas blocat într-o maşină căzută într-o râpă. Cu toate că avea gâtul rupt, el a claxonat cât a putut, până a fost găsit de o persoană care a trecut prin zonă.

08 aug. 2013, 12:11

Shaun Lee, un bărbat de 30 de ani din America, care se afla în drum spre Montana pentru a-şi vizita bunica, a ajuns cu maşina într-o râpă în momentul în care nu a fost atent la drum şi a derapat, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Accident aproape imposibil. Un Ferrari a fost despicat în două FOTO

Maşina a fost distrusă aproape în totalitate, iar bărbatul a fost nevoită să stea peste 33 de ore blocat, cu gâtul rupt, încercând să atragă atenţia celor din jur prin folosirea claxonului. Într-un final, el a fost auzit de un pădurar, care a anunţat poliţia. Lee povesteşte că au existat momente în care nu mai ştia dacă este viu sau mort, din cauza oboselii şi a rănilor ajungând să halucineze.

Am încercat să folosesc frâna de mână şi frâna de picior în acelaşi timp, dar maşina mergea mai repede şi mai repede. Singurul lucru pe care îl mai ştiu este că maşina s-a răsturnat de mai multe ori până a ajuns jos„, a povestit bărbatul fericit că a scăpat cu viaţă.

Citeşte şi Accident spectaculos în Bistriţa. O tânără a intrat cu maşina într-un stâlp din cauza vitezei VIDEO

Autorităţile au fost nevoite să taie maşina, pentru a face posibilă evadarea victimei. Ulterior, el a povestit că se afla în căutarea unui motel, a virat greşit şi apoi a ajuns în şanţ după ce a pierdtul controlul maşinii.