Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană chefuiesc la nunţi, dar se bat prin tribunale

Weekendul trecut, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană au mers împreună la o nuntă, iar marţi, ea a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, pentru un proces în care are de recuperat 190.000 de euro de la Rosal Grup, firma patronată de Honorius, fiul lui Prigoană.

24 iul. 2013, 05:29
Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană chefuiesc la nunţi, dar se bat prin tribunale

În ciuda apropierii dintre ei, Bahmu şi Prigoană încă mai au de lămurit anumite lucruri ce ţin de lupta judiciară dintre ei, potrivit libertatea.ro. Vedeta TV încearcă să execute silit Rosal Grup, firma lui Honorius, fiul fostului deputat, pentru salariile restante, de peste 190.000 de euro.

Pentru că societatea, fost angajator al Adrianei, nu vrea să plătească toată datoria într-o singură tranşă, pe rolul Curţii de Apel Bucureşti a fost înregistrată o cerere de suspendare a executării. Marţi, vedeta, însoţită de avocata sa, a ajuns la instanţă cu un maldăr de acte, dar solicitarea a fost respinsă.

Nici dosarul de divorţ al cuplului Bahmuţeanu- Prigoană nu s-a încheiat, chiar dacă ei s-au împăcat. Cazul a rămas încă deschis la Tribunalul Bucureşti şi are termen de judecată stabilit pentru septembrie.