Adrian Năstase i-a interzis fiului său Andrei să dea publicităţii „testamentul” său politic

Andrei Năstase nu va mai citi "testamentul politic" al fostului premier Adrian Năstase. "Tatăl meu mi-a interzis să dau publicitatii testamentul lui politic", a anunţat Andrei Năstase pe Facebook. De asemenea, la dorinţa familiei fostului premier, medicii nu vor mai oferi detalii despre starea de sănătate a lui Adrian Năstase, a anunţat vineri medicul Şerban Brădişteanu.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 12:55
Adrian Năstase i-a interzis fiului său Andrei să dea publicităţii „testamentul” său politic

Dat fiind numarul foarte mare de PRIETENI care au dorit sa participe la intalnirea de astazi, din fata spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului si a zonelor limitrofe, am decis, acum, sa nu mai fac declaratia publica anuntata. Am decis acest lucru si pentru ca, in aceasta dimineata, tatal meu mi-a interzis sa dau publicitatii „testamentul lui politic”. Acesta a fost scris intr-un moment in care dansul decisese altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotarat ca tata sa ramana alaturi de noi si ca astazi sa-i putem spune impreuna „La multi ani!„. Va multumesc”, a scris Andrei Năstase, pe contul lui de Facebook.

Fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, Andrei Năstase, era aşteptat să facă declaraţii de presă în faţa Spitalului Floreasca, la ora 17.00.

Managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca, profesor dr. Radu Macovei, a anunţat, vineri, că „nimeni nu organizează conferinţe de presă în spital în afara celor stabilite de către conducerea unităţii sanitare”. El a subliniat că declaraţiile sunt sub forma unor comunicate de presă susţinute de către profesorul Ioan Lascăr sau purtătorul de cuvânt al spitalului.

Fostul premier Adrian Năstase împlineşte, vineri, 62 de ani. Familia şi prietenii l-au vizitat pe Adrian Năstase la Spitalul Floreasca. Trimiteţi-i mesaje!