Adrian Năstase, zi de naştere pe patul de spital. Trimiteţi-i un mesaj! VIDEO

Vineri, Adrian Năstase a împlinit 62 de ani. În loc de sărbătoare, fostul premier este pe patul de spital, după intervenţia chirurgicală la gât, la care a fost supus joi.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 06:05
Adrian Năstase, zi de naştere pe patul de spital. Trimiteţi-i un mesaj! VIDEO

Prietenii, colegii, dar şi admiratorii fostului premier Adrian Năstase au venit vineri, rând pe rând, la vila din Zambaccian pentru a-i lăsa flori sau un cadou.

La Spitalul Floreasca, s-au adunat, vineri după-amiaza, zeci de susţinători pentru a-şi arăta suţinerea faţă de fostul premier.

Soţia sa, Dana, şi fiii lui l-au vizitat şi vineri la spital pe Adrian Năstase.

Andrei, fiul cel mare al lui Adrian Năstase, şi-a exprimat suferinţa pe blogul tatălui său prin intermediul unei poezii a lui Adrian Păunescu.

Tată amărât, ce-ai păţit de toate,
Îţi colind atât, multă sănătate.
Iubitul meu tată, cel aspru în toate,
Tu nu ai avut niciodată dreptate
Că aspră ţi-e mâna ce-a fost să mă bată,
Dar azi ţi-o sărut că slăbită ţi-e, tată.

Bătrâne al meu, eu ţi-aş da milioane
La câte-ai avut pân’-acum ghinioane
Aş vrea să-ţi colind, trecătorule tată,
Măcar să te simţi şi tu mare o dată.
Părinte al meu, toţi ai casei sunt bine
Şi vitele-n curte întreabă de tine.

(Adrian Păunescu)

Cu câteva zile înainte de ziua de naştere, Adrian Năstase a oferit un interviu pentru Jurnalul Naţional pentru rubrica „Astăzi este ziua ta”, ce urma să fie publicat vineri, când Năstase împlineşte 62 de ani. Articolul a fost publicat, însă, joi, în urma tentativei de sinucidere a lui Adrian Năstase.

Fostul premier povesteşte în interviu că a vorbit despre viaţa sa pe Facebook, pe blogul său şi pe site-ul de internet, pentru ca lumea să afle mai multe despre el. De exemplu, spune Năstase, el nu este pasionat doar de tablouri, ci şi de apicultură, şi-a petrecut copilăria în vie, la cules de struguri şi atunci când se află la Cornu încearcă să aibă o viaţă cât mai normală.

„Peste 365 de zile mi-aş dori să văd un om mai puternic şi mai energic ca la 62 de ani şi mai puţin înţelept ca la 64 de ani. Iar în toate aceste zile sper să am, cât mai mult posibil, familia alături de mine”, a spus Năstase.

Joi dimineaţă Adrian Năstase a fost operat de o echipă de medici condusă de Şerban Brădişteanu. Fostul premier va rămâne internat 14 zile. El riscă să facă infarct şi se află sub tratament psihiatric.