Adrian Cristea îşi reneagă trecutul de „câine”. Prinţul a semnat pe doi ani cu Steaua

Mijlocaşul Adrian Cristea, ultima dată la Petrolul Ploieşti, a semnat, marţi, un contract pe doi ani cu campioana României, Steaua Bucureşti.

RomaniaTV.net
30 iul. 2013, 16:03
Adrian Cristea îşi reneagă trecutul de „câine”. Prinţul a semnat pe doi ani cu Steaua

Impresarul Ana Maria Prodan a anunţat, luni, că Adrian Cristea va juca în următorii doi ani la Steaua, chiar Gigi Becali fiind cel care, din închisoare, a tratat transferul fotbalistului, aflat ultima oară sub contract cu Petrolul Ploieşti.

„Cristea a semnat azi un contract pe doi ani. În următoarea săptămână, Gigi Becali nu va mai vorbi cu familia lui, pentru că şi-a consumat toate minutele discutând la telefon transferul lui Cristea. Gigi Becali l-a dorit foarte mult pe Cristea la Steaua”, a spus Ana Maria Prodan, la Digi Sport.

Atacantul Adrian Cristea, în vârstă de 29 de ani, şi-a reziliat, la 16 iulie, contractul cu Petrolul Ploieşti. El a mai jucat în cariera sa la Poli Iaşi, Universitatea Cluj şi la rivala Stelei, Dinamo. În returul campionatului trecut, Cristea a fost împrumutat la Standard Liege, dar clubul belgian nu a dorit să-l păstrezse după încheierea sezonului.