Adrian Cristea dezvăluie cum a ales Steaua: Becali m-a sunat din închisoare şi m-a convins

Fostul dinamovist Adrian Cristea a declarat la plecarea de la Curtea de Apel, unde a mers să-l susţină pe Gigi Becali, că patronul Stelei l-a convins să semneze cu roş-albaştrii, deşi se află în închisoare.

31 iul. 2013, 08:35
Adrian Cristea dezvăluie cum a ales Steaua: Becali m-a sunat din închisoare şi m-a convins

Ultimul sosit în familia Stelei, Adrian Cristea, a fost printre cei care au mers miercuri la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a-l susţine pe Gigi Becali la judecarea recursului împotriva respingerii cererii sale de întrerupere a pedepsei.

El a fost şi singurul care a vorbit cu reprezentanţii presei şi chiar dacă s-a arătat dezamăgit de faptul că nu l-a putut vedea pe noul său patron e mulţumit că a ajuns la Steaua. Dealtfel, Cristea a dezvăluit că a fost convins chiar de Gigi Becali să semneze cu roş-albaştrii. „Am vorbit la telefon cu el. El m-a convins să vin la Steaua. M-a sunat din închisoare, mi-a spus că m-a vrut de mai multe ori, iar acum m-a convins. Mă bucur că am discutat cu dânsul, păcat că este acolo„, a spus fotbalistul.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, fotbalistul a dezvăluit şi alt motiv pentru care a ales Steaua: „E altceva să joci cu stadionul plin decît cu câteva sute în tribune. În unele momente, ai nevoie de susţinerea publicului pentru a avea o evoluţie entuziasmantă„. Cât despre reîntâlnirea din etapa a patra cu fanii fostei sale echipe, Dinamo, Cristea a spus: „Probabil că mă vor înjura şi mă vor huidui, dar asta nu e o problemă pentru că asta făceau şi când jucam în Ştefan cel Mare„.