Adrian Cristea, despre Bianca Drăguşanu: „Eu o iubesc, ea mă iubeşte. Ne vedem aproape zilnic”

Adrian Cristea rupe tăcerea. Fotbalistul susţine că încă se iubeşte cu Bianca Drăguşanu şi se văd destul de des, deşi ea urmează să-şi pună pirostriile cu Victor Slav, în această vară.

25 iun. 2013, 20:02
Adrian Cristea, despre Bianca Drăguşanu: „Eu o iubesc, ea mă iubeşte. Ne vedem aproape zilnic”

După ce Bianca Drăguşanu a declarat că Adrian Cristea încă o mai iubeşte şi o vrea înapoi, fostul iubit al vedetei dă cărţile pe faţă şi susţine că sentimentele sunt reciproce.

„Bianca a spus doar jumatate si acum o sa spun eu cealalta jumatate, ca sa iasa adevarul la iveala si sa se cunoasca situatia in realitate. Eu o iubesc, ea ma iubeste, eu o doresc, ea ma doreste, vorbim aproape zilnic, ne vedem aproape zilnic, ea momentan este intr-o relatie in care nu simte nimic si nu iubeste„, a declarat Adrian Cristea, potrivit wowbiz.ro.

„Ea nu are nicio emotie si nicio traire sufleteasca, ea s-a implicat in aceasta relatie pentru ca avea nevoie de cineva sa-i fie alaturi, find o persoana foarte foarte sensibila, si sa-i treaca dragostea fata de mine, dar nu i-a trecut dragostea si nici nu m-a uitat, drept dovada ca vorbim zilnic la telefon. Am plecat de 5 luni din tara si de cand m-am intors ne vedem aproape zilnic, iar cand ne intalnim ne comportam ca si cum am fi fost impreuna mereu. Ne vedem aproape mereu, nu zilnic, pentru ca i se controleaza telefoanele, ea este sunata mereu, este controlata si urmarita tot timpul, este criticata mereu pentru orice gest si cuvant, dar luandu-si si un angajament fata de acest barbat, fara sa-l iubeasca si sa simta nimic si datorita tuturor declaratiilor din ultima vreme, declaratii pur demonstrative, si datorita fricii fata de opinia publica, media, televiziuni, ziare, ea continua aceasta relatie din inertie.”, a continuat fotbalistul.

CITEŞTE ŞI Bianca Drăguşanu are picioarele zdrobite din cauza bătăilor încasate de la fostul iubit VEZI FOTO