Adolescentul cu corp de PENSIONAR: Ce dramă incredibilă trăieşte un tânăr din India FOTO

Ali Hussain Khan, un adolescent din India, îmbătrâneşte de opt ori mai rapid decât un om normal, din cauza unei boli incurabile care i-a ucis deja pe cinci dintre frații săi. În mod tragic, Ali Hussain Khan arată ca un bătrân, deşi are doar 14 ani.

RomaniaTV.net
25 aug. 2013, 17:52

Ali Hussain Khan este ultimul copil supraviețuitor din şase fraţi afectaţi de o boală rară, debilitantă și incurabilă.

În ciuda unui astfel de destin tragic, curajosul Ali refuză să renunțe la speranța descoperirii unui leac miraculos, atunci când va ajunge la maturitate, potrivit The Mirror.

Ali s-a născut cu „progeria”, o boală genetică din cauza căreia organismul său îmbătrâneşte de opt ori mai repede decât în mod normal.

Există doar 80 de cazuri cunoscute de progeria în întreaga lume.

VEZI ŞI Cele mai bizare boli ale lumii GALERIE FOTO

Cu toate acestea, Ali, cei doi frați și trei dintre surorile sale au suferit de această afecţiune care ucide, de obicei, victimele la vârsta de 14 ani, cu un atac de cord sau pneumonie.

„Îmi doresc foarte mult să trăiesc și sper că există un tratament pentru boala mea. Nu mi-e frică de moarte, dar părinții mei au avut de suferit foarte mult. Mi-ar plăcea să trăiesc mult mai mult pentru ei. Nu vreau să le provoc mai multă durere”, a declarat Ali.

Tatăl lui Ali, Nabi Hussain Khan, în vârstă de 50 de ani, și mama lui, Razia, în vârstă de 46 de ani, din Bihar – cel mai sărac stat din India – sunt veri primari care au fost uniţi printr-o căsătorie aranjată în urmă cu 32 de ani.