Adolescentă RĂPITĂ şi SECHESTRATĂ de un violator, eliberat recent din închisoare

O adolescentă de 16 ani din judeţul Gorj este căutată de poliţişti după ce părinţii fetei au anunţat dispariţia ei, primele date arătând că fata ar fi fost răpită de un bărbat de 30 de ani, care este recidivist, executând o pedeapsă cu închisoarea pentru viol.

RomaniaTV.net
16 iun. 2013, 10:14
Adolescentă RĂPITĂ şi SECHESTRATĂ de un violator, eliberat recent din închisoare

Adolescenta este din satul Moi, aflat în apropierea oraşului Rovinari, iar sâmbătă seară, în timp ce stătea de vorbă cu prietenul ei, în faţa casei, acolo şi-a făcut apariţia un bărbat de 30 de ani, din aceeaşi localitate, spun surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax. Bărbatul i-ar fi cerut prietenului fetei să plece, după care acesta a luat-o pe tânără şi au plecat. Sursele citate au mai susţinut că fata şi bărbatul de 30 de ani se cunoşteau, corespondau pe o reţea de socializare, iar acesta o vizita la liceu, cerându-i insistent să fie prieteni.

Bărbatul este recidivist, executând o pedeapsă cu închisoarea pentru viol.

Duminică, a fost audiat de poliţişti prietenul fetei, acesta fiind ultima persoană care a văzut-o pe adolescentă înainte de dispariţie.

Mama fetei dispărute, Carmen Vîlceanu, a declarat că a găsit, la o distanţă de aproximativ 200 de metri de casă, bucăţi din telefonul fiicei sale, bateria fiind aruncată în altă parte. De asemenea, femeia a descoperit un alt telefon care ulterior s-a dovedit a fi al bărbatului suspectat de răpirea fiicei sale. Totodată, a fost găsită şi o haină a fetei, într-o căpiţă de fân, la circa o sută de metri de locuinţă.

Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţiştii din Gorj, fiind considerat complice al cei acuzat de răpire. Tânărul reţinut este din satul Moi, comuna Bîlteni, şi a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa.