Adolescent de 16 ani, arestat după ce a ucis în bătaie un copil de 13 ani

Adolescentul de 16 ani din Medgidia, acuzat că a bătut un copil de 13 ani, a fost arestat preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte. Copilul bătut a murit la spital după câteva zile.

RomaniaTV.net
14 iun. 2013, 10:03
Adolescent de 16 ani, arestat după ce a ucis în bătaie un copil de 13 ani

Adolescentul, care a bătut duminică un băiat de 13 ani, a fost prezentat, joi, magistraţilor Tribunalului Constanţa, care au decis arestarea preventivă a acestuia, pentru 19 zile, pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Potrivit Mediafax, altercaţia dintre copii a început din cauza unei mingi de fotbal. Adolescentul l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele în burtă pe copil, care, ulterior, a fost preluat de o ambulanţă şi dus în stare critică la spitalul din Medgidia.

Din cauza stării grave de sănătate, copilul a fost transferat, luni, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a decedat. În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că moartea copilului a fost violentă, provocată de o leziune la ficat. De asemenea, s-a descoperit că minorul avea un chist hidatic care s-a spart în urma loviturilor primite.

După incident, adolescentul de 16 ani a fugit de acasă, însă, în cursul zilei de miercuri, s-a predat la Poliţie.