ADMITERE LICEU 2013. Vezi LISTA LOCURILOR LIBERE de la fiecare liceu din ţară

ADMITERE LICEU 2013. Ministerul Educaţiei a pus la dispoziţia elevilor lista cu locurile libere de la fiecare liceu din ţară, pe specializări.

20 iun. 2013, 12:13
ADMITERE LICEU 2013. Vezi LISTA LOCURILOR LIBERE de la fiecare liceu din ţară

Ministerul Educaţiei a publicat lista cu locurile disponibile la fiecare liceu, pe specializări, la nivel naţional, în toate judeţele ţării, ofertă valabilă pentru admiterea din 2013.

Pe site-ul dedicat ADMITERII 2013, au fost publicate listele cu specializările, liceele şi şcolile din toate judeţele, precum şi numărul de locuri disponibile pentru admiterea în licee.

Datele Ministerului reprezintă prima centralizare a cifrelor de şcolarizare la nivel naţional, însă ele mai pot suferi modificări.

Elevii şi părinţii pot vedea oferta liceelor din fiecare judeţ, dând click pe numele judeţului, apoi pot consulta atât lista liceelor şi a şcolilor, cât şi lista specializărilor.

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a publicat pe site-ul oficial calendarul admiterii la liceu în anul şcolar 2013-2014. Prima etapă de admitere în învăţământul liceal de stat începe pe data de 5 iulie, cu completarea opţiunilor în fişele de înscriere de către absolvenţii clasei a VIII-a.

Vezi aici CALENDARUL ADMITERII LA LICEU pentru anul şcolar 2013-2014

Ministerul Educaţiei a publicat pentru elevii care se pregătesc de admiterea la liceu un ghid al admiterii computerizate, precum şi un MODEL DE COMPLETARE AL FIŞEI DE ÎNSCRIERE în anul şcolar 2013-2014.