Adio petreceri cu mici şi bere. Vezi ce le-a pregătit Piedone bucureştenilor

Politicienii nu-şi mai momesc electoratul cu băutură şi gratare în aer liber, ci au schimbat ofertele. De 1 Mai, primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, le-a pregătit bucureştenilor plimbări cu trenuleţul pentru copii şi plajă ecologică, potrivit România TV.

29 apr. 2013, 18:02
Adio petreceri cu mici şi bere. Vezi ce le-a pregătit Piedone bucureştenilor

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4 al Capitalei, nu mai organizează petreceri cu mici şi bere de 1 Mai. Primarul a hotărât, în schimb, să-i trateze pe bucureşteni la o plimbare cu trenuleţul.

„Sunt în test cu unul dintre trenuleţele ce urmează să fie achiziţionate, şi spun unul pentru că vreau să vedem mai multe, iar cu data de 1 mai vom demara procedurile de achiziţie directă a acestui simbol al Orăşelului Copiilor, numit Trenuleţul Copiilor. Îl conduc personal de peste trei ore. Mai multe garnituri au fost. M-am oprit la acesta care este cel mai sigur, nou-nouţ”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Primarul de la Sectorul 4 are şi alte surprize.

„În Sectorul 4 nu se vor acorda bere şi mici decât la terasele autorizate. De 1 Mai deschidem unica plajă ecologică din România. Pe 1 mai inaugurăm şi fântâna muzicală pietonală pentru copii”, a mai declarat Piedone.