Adevărul trist despre dieta cu ciorbă de varză

Dieta cu ciorbă de varză este una dintre cele mai populare cure de slăbire care promit rezultate în scurt timp de la începere ei.

RomaniaTV.net
13 mai 2013, 07:11
Adevărul trist despre dieta cu ciorbă de varză

S-au scris carti cu sutele despre dieta cu ciorba de varza care vine, de fapt, in nenumarate variante.
 
Dieta cu ciorba de varza a rezistat, in mod surprinzator, de-a lungul timpului. Aceasta este formata dintr-o lista de alimente permise acompaniate de ciorba de varza, ca preparat principal. Cea mai drastica varianta a curei de slabire consta, insa, doar in acest preparat si nimic altceva in regimul alimentar de zi cu zi.
 
Desi nu este recomandat sa fie tinuta mai mult de o saptamana, chiar si aceasta perioada este dificila din cauza monotoniei regimului. Mananci o data, de doua ori, de trei ori, dar invariabil te saturi la un moment dat de ciorba de varza.
 
De altfel, monotonia dietei este unul dintre marile dezavantaje ale dietei care contribuie, de fapt, la nereusita ei. Iata un motiv pentru care dieta cu ciorba de varza nu este buna!
 
Fiind vorba de consumul unui singur preparat culinar, acompaniat cel mult de produse alimentare cu continut caloric foarte scazut, precum legumele, organismul nu se acomodeaza nicicum.
 
Dieta cu ciorba de varza nu este eficienta pentru ca organismul nu o poate suporta mult timp si nici psihicul celui sau celei care a recurs la ea. Nu poate fi transformata intr-un stil de viata in ceea ce priveste alimentatia, iar obiceiurile alimentare initiale care au dus, de regula, la ingrasare nu se schimba odata cu ea.

CONTINUAREA PE LYLA.RO.