Adevăratul motiv care a determinat-o pe Iulia Vântur să-l lase pe Salma Khan şi să revină în ţară

Iulia Vântur s-a reîntors săptămâna aceasta în România, după ce presa a scris că vedeta de televiziune a trăit în ultimele luni o frumoasă poveste de dragoste în India, cu actorul Salma Khan. Potrivit libertatea.ro, revenirea în ţară a fost cauzată de zvonul că şefii de la Pro TV i-ar căuta înlocuitor la pupitrul ştirilor, după două luni de concediu fără plată.

13 iul. 2013, 18:54
Adevăratul motiv care a determinat-o pe Iulia Vântur să-l lase pe Salma Khan şi să revină în ţară

După două luni petrecute în India, Iulia Vântur s-a reîntors în România, despărţindu-se pentru o vreme de iubitul său, actorul indian Salman Khan. Potrivit libertatea.ro, ea a trebuit să revină în ţară în mare grabă, pentru că şefii de la Pro TV i-au dat de înţeles că dacă nu vine să dea explicaţii referitoare la planurile de viitor, va rămâne fără job în televiziune.

Nu m-am măritat, atât vă pot spune, momentan„, a declarat Iulia Vântur. Potrivit unor surse apropierea vedetei, aceasta se va aşeza la masa tratativelor cu şefii din trustul PRO, pentru a prezenta o nouă ediţie, alături de Ştefan Bănică jr, a show-ului „Dansez pentru tine”.

Totuşi, Iulia se va întoarce luni în studiourile de la PRO, dar pentru a fi prezentă, ca invitată, în emisiunea lui Măruţă, „Happy Hour”.

Citeşte şi Iulia Vântur, în atenţia presei indiene. E DEJA CĂSĂTORITĂ?