Adelina Pestriţu a dat de băut pe scenă, într-un club din Capitală FOTO

Mai multe modele au defilat, joi seară, într-un club din Capitală, spre deliciul domnilor, dar şi al doamnelor şi domnişoarelor, care au apreciat "predicţiile" pe care fetele le-au adus împreună cu ele, pe scenă.

RomaniaTV.net
13 ian. 2013, 12:57

Modele au fost pictate pe corp de către un make-up. Astfel „tunate”, fetele au defilat în timp ce un animator a prezentat predicţia pentru fiecare zodie. Adelina Pestriţu a fost vedeta prezentării şi a întruchipat propria zodie, „Vărsator”. Mai mult, ea a urcat pe scenă cu o sticlă de şampanie pe care a împărţit-o cu câţiva fani din public. Adelina şi-a serbat şi ziua de nume, de Sfântul Ion, cu puţină întârziere, dar s-a distrat până dimineaţa alături de prieteni. Vedeta a primit şi un cadou de suflet de la prietena ei, Oana Craioveanu: o husă de telefon cu portretul caţeluţei ei, Nobby.

Tot joi, o altă frumuseţe de la noi, Simona Traşcă, a încins atmosfera, sărbătorindu-şi ziua de naştere. Simona s-a distrat alături de prieteni, a primit o mulţime de cadouri şi un tort, iar momentul culminant al serii s-a consumat pe scenă, unde Simona s-a unduit alături de un dansator pe tocuri.