Adela Popescu, schimbare de look pe motive… medicale FOTO

Adela Popescu şi-a surprins fanii pe Facebook cu o fotografie în care poartă ochelari de vedere. Admiratorii au reacţionat însă extrem de pozitiv la schimbarea de look a actriţei.

05 feb. 2013, 21:02

Adela Popescu a postat recent pe contul ei oficial de Facebook o fotografie în care poartă ochelari de vedere cu rame negre, supradimensionate.

Cântăreaţa a scris alături de poză: „… ca sa va vad mai bine! :)))))))”.

Fanii acesteia s-au grăbit să o complimenteze pentru noul look.

„Nu contează ochelarii…să vezi mai bine….trebuie să simţi! pup Adela …să fii sănătoasă! cred că asta e mai important. Ochelarii nu contează. pupici. Fii tu”, îi scrie o fană.

„Şi ca să ne impresionezi mai bine!:))) Pe mine iar m-ai făcut să zâmbesc larg! Şi aşa eşti o scumpă, şi aşa ne oferi numai bucurie! Şi, să ştii că îţi stă chiar foarte bine cu aceşti ochelari. Să înţeleg că acum eşti profă?:)))”, a scris o alta.

„Hihi, ce haioasă eşti! Îmi aduci aminte de personajul tău din Pariu cu Viaţa din episodul de Crăciun, dar de anul trecut ;)). Ce pot să spun, îţi stă bine şi aşa. Sper însă să nu ai nevoie de ochelari decât după vreo 50-60 de ani, şi nici atunci”, a comentat o altă fată.