Adela Popescu: Aş vrea să devin mămică înainte să împlinesc 30 de ani VIDEO

Adela Popescu, în vârstă de 27 de ani, a mărturisit că şi-ar dori să devină mămică înainte să împlinească 30 de ani.

02 aug. 2013, 15:24
Adela Popescu: Aş vrea să devin mămică înainte să împlinesc 30 de ani VIDEO

Adela Popescu a mărturisit, pentru Libertatea, că toată vara se împarte între Bucureşti şi litoral şi că îşi încarcă bateriile alături de iubitul ei, Radu Vâlcan.

Radu va merge cu mine (la concerte n.r.) cât de des va putea, încercăm să le îmbinăm pe toate. De multe ori vin prietenii noştri şi familia la mare. Uneori, când prindem o zi liberă, ne întoarcem în Bu­cureşti, aşa că nu e deloc plictiseală, şi găsim mereu activităţi care să ne relaxeze şi să ne bucure„, a spus cântăreaţa.

În ceea ce priveşte relaţia cu Radu Vâlcan, Adela a precizat că nu există presiuni din partea familiei asupra lor.

Pentru familiile noastre lucrurile sunt la fel de clare ca şi pentru noi. Nu avem nimic concret în plan care ar trebui anunţat„, a adăugat artista.

Adela a mărturisit că şi-ar dori să devină mamă înainte să împlinească 30 de ani: „Cred că doi oameni sunt uniţi cel mai tare printr-un copil, nu atât de mult prin căsătorie. Nu ştiu când voi deveni mămică. Aş vrea să se întâmple asta înainte să împlinesc 30 de ani. În clipa în care voi fi însărcinată voi fi luat deja decizia de a părăsi trupa. Nu îmi place să încurc pe nimeni”.

Artista a vorbit şi despre noua piesă Dj Project, dar şi despre cât de mult îi place că face parte dintr-o trupă: „Da, îmi place foarte mult. Întotdeauna am visat să cânt într-o trupă, îmi place atmosfera care se creează între prieteni. Acum promovăm de zor noua noastră piesă, „Fără tine”, care prinde deja foarte bine„.

Vezi şi FOTOGRAFIE DE COLECŢIE. Adela Popescu, la 14 ani. Vezi cum arăta