Actriţa Megan Fox a născut un băieţel

Actriţa americană Megan Fox a anunţat miercuri că a devenit mama unui băieţel la sfârşitul lunii septembrie.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 09:35
Actriţa Megan Fox a născut un băieţel

Acesta este primul copil al artistei americane cu soţul ei, actorul Brian Austin Green.

Megan Fox, în vârstă de 26 de ani, a făcut acest anunţ pe pagina ei de Facebook, precizând că a dorit să comunice ea însăşi lumii întregi această informaţie specială.

L-am născut pe fiul nostru, Noah Shannon Green, pe 27 septembrie. Este sănătos, fericit şi perfect. Suntem norocoşi pentru că avem posibilitatea de a fi părinţii acestui suflet frumos şi îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a permis să cunosc acest tip de legătură, de dragoste imaculată„, a scris actriţa americană.

Megan Fox şi Brian Austin Green, în vârstă de 39 de ani, s-au cunoscut în 2004, s-au logodit în 2006, s-au despărţit la începutul anului 2009, dar s-au căsătorit în cele din urmă în iunie 2010, în Hawaii.

Megan Fox a devenit cunoscută după ce a jucat în primele două filme din seria „Transformers”. Actriţa a fost concediată din distribuţia celui de-al treilea film din această franciză, cu câteva zile înainte de începerea filmărilor, după ce îl comparase pe regizorul francizei, Michael Bay, cu Hitler şi cu Napoleon şi a spus că „este un adevărat coşmar să lucrezi cu el”.

Brian Austin Green a preferat să apară într-o serie de producţii independente şi de televiziune după încheierea popularului serial „Beverly Hills, 90210”, în anul 2000. Actorul american are un fiu, Kassius, dintr-o relaţie anterioară, pe care a avut-o cu colega lui din distribuţia serialului „Beverly Hills, 90210” Vanessa Marcil.