Actorul Emil Hossu s-a stins pe scenă VIDEO

Actorul Emil Hossu, în vârstă de 70 de ani, a murit, miercuri, în timp ce se afla pe scena Teatrului Nottara din Bucureşti. Actorul suferise un stop cardio-respirator, un echipaj SMURD fiind chemat pentru a-i acorda primul ajutor. Din păcate a fost prea târziu pentru renumitul actor.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 17:02
Actorul Emil Hossu s-a stins pe scenă VIDEO

UPDATE, ora 23.00: Trupul neînsufleţit al actorului a rămas vreme de două ceasuri în incinta Teatrului Nottara din Capitală.

UPDATE, ora 19.53: Actriţa Catrinel Dumitrescu, soţia actorului, care trebuia să joace în aceeaşi piesă de teatru, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a pronunţat decesul.

Decesul a fost declarat la 19.13. Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că solicitarea a fost primită în jurul orei 18.30. Potrivit lui Opriţa, medicii au fost chemaţi pentru că actorul Emil Hossu a leşinat, nemaifiind conştient. Actorul a suferit  însă un stop cardio-respirator, medicii de la SMURD Bucureşti încercând în zadar resuscitarea sa.

Emil Hossu se afla pe scena Teatrului Nottara, făcând repetiţii pentru piesa „Aniversarea”, care ar fi trebuit să înceapă la ora 19.30.

Emil Hossu a fost actor la Teatrul Nottara din Capitală şi a fost căsătorit cu actriţa Catrinel Dumitrescu. Cunoscutul actor a jucat  în numeroase filme, printre care „Toamna bobocilor”, „Iarna bobocilor”, Accident”, „Cel mai iubit dintre pământeni” şi „Balanţa”.

Secretul lui Nemesis – 1985

Secretul lui Bachus, 1984