Actori amendaţi pentru că hrăneau porumbeii

Cui îi este milă de porumbei şi alege să le dea de mâncare este amendat de poliţia locală. Au păţit-o chiar actorii Mihai Verbiţchi şi soţia sa, Camelia Zorlescu.

RomaniaTV.net
19 apr. 2012, 06:15
Actori amendaţi pentru că hrăneau porumbeii

Artiştii au fost amendaţi cu 500 de lei pentru că au dat de mâncare păsărilor în curtea interioară a blocului în care locuiesc.

Cei doi au contestat amenda, iar cazul se judecă la judecătoria sectorului 1, unde astăzi ar urma să se dea soluţia.

„Eu şi soţia mea iubim animalele în general şi porumbeii în special. Îi hrănim pe pervazul ferestrei de la bucătărie, care dă în curtea interioară, care este curtea gunoaielor şi este o curte privată. În amenda primită de la poliţia locală la sesizarea unei vecine care nu este de acord cu hrănirea animalelor sălbatice, scrie că hotărârea Consiliului Local al Sectorului 1 este să nu hrăneşti animalele sălbatice pe domeniul public fără acordul participanţilor din trafic. Dacă îi hrăneşti, dai amendă 9 milioane de lei. Când am găsit amenda pe uşă am crezut că e o glumă, dar am contestat-o. În iunie am primit amenda, termenul a fost fixat în 12 ianuarie 2012, după 6 luni. Vă daţi seama cum sunt amânate procesele. În ianuarie s-a amânat pentru 8 martie, iar acum, 19 aprilie, ar trebui să se dea soluţia. Dacă se dă soluţia că n-am dreptul să-i hrănesc, eu am să-i hrănesc în continuare, voi lua amenzi în fiecare zi, până o să mă satur”, a spus actorul Mihai Verbiţchi, la România TV.