Acţiune de destructurare a unei reţele de traficanţi de droguri sintetice

În cadrul unei acţiuni de destructurare a unei reţele de traficanţi de droguri sintetice, desfăşurată miercuri la Arad de către poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT, cu suportul SRI, au fost ridicate pentru audieri 20 de persoane.

26 iun. 2013, 12:07
Acţiune de destructurare a unei reţele de traficanţi de droguri sintetice

Oamenii legii au descins în 22 de locaţii din Arad, scopul fiind acela de a-i prinde pe suspecţii care au aprovizionat în ultima perioadă piaţa arădeană cu un drog sintetic numit mefedronă, considerat a fi mai periculos decât ecstasy, scrie Agerpres.

În urma descinderilor au fost reţinuţi 20 de suspecţi, între care şi cel considerat a fi liderul grupării, Gabriel Lucaci, fiul consilierului judeţean PSD Cornel Lucaci. La domiciliul acestuia a fost descoperit un laborator unde se preparau şi porţionau drogurile, dar şi câteva sute de grame de mefedronă, drog comercializat pe piaţa locală la un preţ de cuprins între 150 şi 200 de lei pe gram. Părinţii acestuia s-au arătat consternaţi de reţinerea fiului lor sub acuzaţia de trafic de droguri, acesta locuind la o altă adresă.

Audierile în acest caz continuă, anchetatorii făcând cunoscut faptul că vor da publicităţii mai multe informaţii la finalul audierilor.

Citeşte şi Un tânăr, condamnat la zece ani de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc