Acţiune de amploare a poliţiştilor împotriva şoferilor teribilişti: 450 de RADARE şi două ELICOPTERE

Acţiune de amploare a poliţiştilor rutieri împotriva şoferilor teribilişti, în ultima zi a vacanţei de Sfânta Maria. 450 de radare şi două elicoptere supraveghează traficul rutier. Mai mult, şoferii sunt urmăriţi de poliţişti aflaţi în maşini neinscripţionate cu însemnele M.A.I.

18 aug. 2013, 07:19
Acţiune de amploare a poliţiştilor împotriva şoferilor teribilişti: 450 de RADARE şi două ELICOPTERE

Poliţiştii scot tot arsenalul din dotare pentru a-i prinde pe şoferii care încalcă legea. În cursul zilei de duminică mii de turişti se întorc din mini-vacanţa de Sfânta Maria, potrivit România TV

Citeşte şi Razie de amploare în Capitală. Taxi-urile, controlate de poliţiştii însoţiţi de mascaţi VIDEO

Este vorba de acea acţiune de a depista şi sancţiona conducătorii auto care respectă regulile doar când văd echipajele poliţiei în intersecţie sau pe parcursul deplasării. Am acţionat cu autospeciale neinscripţionate, dar care sunt cu număr de MAI, pot fi recunoscute uşor în trafic. Încercăm, prin această acţiune, nu să dăm cât mai multe sancţiuni, ci să prevenim aceste acte antisociale şi să reducem accidentele rutiere. Aceste acţiuni vor continua şi se vor desfăşura în permanenţă„, a declarat Andrei Codău, purtător de cuvânt Poliţia Rutieră.

Citeşte şi Atenţie, şoferi! Poliţiştii înteţesc controlul traficului în special în zonele turistice

Mulţi şoferi nu ştiu decât de teama de a nu exista, după intersecţie, un poliţist care ar putea să îi sancţioneze. Avem în cont persoane iresponsabile care produc moarte pe şoselele din România. Au fost sanctionaţi peste 9000 de conducători auto pentru viteză. Am reţinut peste 500 de permise de conducere, din care peste 200 pentru încălcarea regimului de viteză„, a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi, Carol Vârnă.