Accidente în Capitală: O maşină a căzut în Dâmboviţa, alta s-a ciocnit cu o motocicletă VIDEO

Două accidente au avut loc vineri noapte în Capitală. Un şofer a plonjat cu maşina în Dâmboviţa, iar un motociclist a intrat în plin într-o maşină care a vrut să întoarcă fără să se asigure. Din fericire, niciun accident nu s-a soldat cu rănirea gravă a celor implicaţi.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 05:33
Accidente în Capitală: O maşină a căzut în Dâmboviţa, alta s-a ciocnit cu o motocicletă VIDEO

O maşină a aterizat vineri noaptea în Dâmboviţa, după ce şoferul a pierdut controlul volanului. Bărbatul a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital pentru investigaţii amănunţite.

Venit să îl salveze, scafandrul Alexandru Ionescu, a declarat pentru România TV: „Am fost solicitaţi să intervenim pentru scoaterea unei persoane căzuta în râul Dâmboviţa, dar la sosirea noastră persoana era deja pe mal. Am recuperat doar obiecte personale pe care le-am predat poliţiei şi ambulanţei„.

Cel de-al doilea accident a avut loc pe Şoseaua Mihai Bravu, în apropiere de intersecţia Bucur Obor. Un şofer neatent a vrut să întoarcă dar nu s-a asigurat, iar o motocicletă care mergea regulamentar a intrat în plin în autoturism. Cele două persoane aflate pe motocicletă, dar şi ocupanţii autoturismului au fost răniţi uşor.

Poliţiştii au deschis anchete pentru a afla cauzele exacte ale celor două accidente din Bucureşti.