ÎNGROZITOR: O fată şi-a împuşcat fratele în timp ce făceau poze pentru Facebook

În încercarea lor de a posta fotografii inedite pe Facebook, o tânără din America şi-a împuşcat mortal fratele în cap. Ea a apăsat pe trăgaci, fără a realiza că arma este încărcată.

03 ian. 2013, 17:08

Manuel Ortiz a murit instant după ce glonţul i-a trecut direct prin cap. Teribilul accident a avut loc în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, în oraşul Phoenix, din Arizona, după ce tinerii pretrecuseră toată noaptea în apartamentul victimei, împreună cu alţi oameni.

La un moment dat, una dintre persoane a scos un pistol. Tinerilor le-a venit ideea să se fotografieze cu arma în mână, pentru a posta ulterior fotografiile pe Facebook. După ce au făcut mai multe poze, Savannah Ramirez, în vârstă de doar 19 ani, a apăsat din greşeală pe trăgaci, neştiind că arma este încărcată. Ea a atins capul fratelui mai mare, de doar 22 de ani, ucigându-l pe loc. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul. Ei vor să descopere cine era posesorul armei şi dacă fata a consumat alcool. Ea poate fi acuzată pentru ucidere din culpă.

Potrivit The Sun, prietenii celor doi spun că acesta a fost doar un accident teribil. Ei vorbesc cu tristeţe despre pierderea unui priten bun şi despre regretul pe care îl are sora.

Atât pe contul de Facebook al lui Manuel Ortiz, cât şi pe cel al Savannei, poliţiştii au descoperit numeroase fotografii în care cei doi se aflau în ipostaze în care se dădeau drept „gangsteri”, având arme în mână.

Această fotografie a fost făcută cu doar câteva minute înainte de şocanta eroare.