Accident teribil în Cluj: Doi morţi şi 20 răniţi în urma coliziunii dintre mai multe autovehicule

Două persoane au murit şi alte 20 au fost rănite, dintre care două grav, duminică seară, într-un accident rutier care a avut loc în comuna Căşeiu, judeţul Cluj, în care au fost implicate mai multe autovehicule, între care un autocar cu 47 de pasageri.

RomaniaTV.net
21 oct. 2012, 17:45
Accident teribil în Cluj: Doi morţi şi 20 răniţi în urma coliziunii dintre mai multe autovehicule

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Anca Purdea, a declarat, duminică seară, corespondentului MEDIAFAX că în accident au mai fost implicate, pe lângă autocar, un tractor şi două autoturisme.

„Din primele cercetări ale accidentului din comuna Căşeiu a rezultat că un autoturism a intrat în coliziune cu un tractor nesemnalizat staţionat pe o bandă de circulaţie, iar un autocar aflat în trafic a încercat să evite o coliziune şi s-a răsturnat într-un şanţ. În accident a mai fost implicat un autoturism. Numărul persoanelor decedate a ajuns la două”, a spus Purdea.

Persoanele rănite în accident au fost transportate la Spitalul Municipal Dej şi la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj-Napoca cu zece ambulanţe SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Cluj.

La faţa locului au ajuns patru echipaje SMURD şi mai multe ambulanţe, dar şi o maşină de descarcerare.

Autocarul aparţine unei firme care făcea cursa Satu-Mare – Bucureşti şi transporta 47 de pasageri.

Iniţial, reprezentanţii Poliţiei au anunţat că în accident au fost implicate un tractor şi un autocar.

În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN 1 C, în zona producerii acidentului.