Accident TERIBIL în Botoşani. Doi oameni aflaţi într-un taxi au murit

Doi bărbaţi au murit şi un al treilea a fost grav rănit în urma unui accident rutier produs, joi dimineaţă, pe E58, la limita dintre judeţele Botoşani şi Suceava.

RomaniaTV.net
11 apr. 2013, 05:19
Accident TERIBIL în Botoşani. Doi oameni aflaţi într-un taxi au murit

Un taxi înmatriculat în judeţul Neamţ s-a izbit violent de un camion-cisternă încărcat cu ciment la limita dintre judeţele Botoşani şi Suceava.În urma impactului, atât autoturismul, cât şi autoturismul s-au răsturnat pe carosabil.

Doi bărbaţi aflaţi în taxi au murit, iar şoferul autoturismului a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani, el suferind un traumatism cerebral acut deschis şi multiple traumatisme abdominale şi toracice, informează România TV.

Şoferul taximetrului a pierdut controlul volanului, a încercat să redreseze maşina, dar a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de un camion-cisternă încărcat cu ciment. Toate cele trei victime din autoturism au rămas încarcerate, fiind nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit Danielei gheorhescu, reprezentant IPJ Botoşani, responsabilitatea pentru producerea accidentului aparţine taximetristului, care nu a adaptat viteza la carosabilul umed.