Accident pe DN13. O ambulanţă a fost lovită frontal de o şoferiţă adormită

Un medic şi un asistent au fost răniţi în judeţul Harghita după ce ambulanţa în care se aflau a fost lovită de o altă maşină. Ambulanţa transporta un pacient cu hemoragie cerebrală la Târgu Mureş.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 13:21
Accident pe DN13. O ambulanţă a fost lovită frontal de o şoferiţă adormită

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN13, pe raza comunei Satu Mare. Conducătorul auto, o femeie de 46 de ani din municipiul Hunedoara, care rula pe direcţia Odorheiu Sehuiesc- Miercurea Ciuc, se pare că a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coleziune frontală cu o ambulanţă care circula regulamentar.

Ambulanţa avea sistemele acustice şi luminoase în funcţiune. Femeia spune că nu-şi aminteşte nimic. Ea a spus poliţiştilor că a condus 300 de kilometri, că la Odorheiu Secuiesc a oprit şi a băut o băutură energizantă după care şi-a continuat drumul. Nu ştie cum a intrat pe contrasens şi nici când a intrat în coleziune cu ambulanţa.

În urma impactului, medicul de pe ambulanţă a suferit fracturi ale atebraţului drept, iar asistentul multiple plăgi la nivelul capului. Pacientul aflat în ambulanţă, un bărbat de 70 de ani, a fost preluat de o altă ambulanţă.