ACCIDENT MORTAL lângă Bucureşti: Un bătrân şi doi copii, spulberaţi pe trotuar VIDEO

Un grav accident de circulaţie s-a produs, sâmbătă seară, în localitatea Bragadiru, judeţul Ilfov, informează România TV. Un bunic care se plimba cu cei doi nepoţi ai lui pe trotuar au fost omorâţi de două maşini care au ieşit de pe partea carosabilă.

02 feb. 2013, 17:51
ACCIDENT MORTAL lângă Bucureşti: Un bătrân şi doi copii, spulberaţi pe trotuar VIDEO

Din primele informaţii, şoferul unei maşini înmatriculate în Bulgaria, care circula cu viteză foarte mare, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi a lovit o dubă parcată, în care nu se afla nimeni.

„Din cauza impactului foarte puternic, cele două maşini au fost proiecte pe trotuar, unde se afla un bunic, cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de 6 şi 7 ani. Cei trei au murit pe loc”, a declarat la România TV şeful poliţiei din Ilfov, Silviu Rusen.

Şoferul autoturismului care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest. Acesta nu a consumat alcool. Potrivit poliţiştilor, şoferului îi vor fi recoltate însă şi probe de sânge.

Şoferul şi un alt bărbat aflat în autoturism, ambii răniţi în accident, au fost transportaţi la Spitalul Universitar din Capitală.

Poliţiştii fac măsurători la faţa locului, pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.