Accident mortal în Suceava. Autorul a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii din patru judeţe sunt în alertă, după ce un şofer care a accidentat mortal un bărbat de 47 de ani a fugit de la locul faptei. Accidentul s-a petrecut la limita judeţelor Bistriţa Năsăud şi Suceava. Poliţiştii au organizat fitre toată noaptea pentru a-l găsi pe şofer.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 05:56
Accident mortal în Suceava. Autorul a fugit de la locul accidentului

Accidentul a avut loc pe DN 17, în localitatea Poiana Stampei, după ora 22.00, când în localitate era beznă. Nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat, aşa că şoferul a profitat de ocazie şi a fugit de la locul accidentului. Bărbatul care a murit avea 47 de ani şi era din localitate.

După primele cercetări, poliţiştii merg pe două ipoteze. Fie bărbatul a căzut pe şosea şi a fost călcat de maşină, fie a fost lovit direct. Indiciile găsite au fost însă prea puţine.

Din primele cercetări rezultă că o persoană se afla întinsă pe carosabil, ulterior fiind călcată de o maşină care a părăsit locul accidentului„, a spus Petru Jucan, reprezentant IPJ Suceava.

Mai multe detalii se vor afla după autopsia bărbatului. Pentru identificarea autorului s-au organizat filtre de noapte în judeţele învecinate.

Dacă şoferul fugar va fi găsit acesta, va fi cercetat pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului.