Accident mortal în Bucureşti. Un bărbat a intrat cu scuterul într-un stâlp VIDEO

Un bărbat în vârstă de 58 de ani din Capitală a avut un sfârşit tragic. El a murit, joi noaptea, după ce s-a izbit violent, cu scuterul de un stâlp. Martorii care au văzut accidentul spun că scuterul nu a fost incomodat de niciun alt vehicul şi că bărbatul pur şi simplu a pierdut controlul mopedului.

RomaniaTV.net
01 iun. 2012, 05:45
Accident mortal în Bucureşti. Un bărbat a intrat cu scuterul într-un stâlp VIDEO

Accidentul s-a petrecut la intersecţia dintre Bulevardul Banu Manta şi strada Nicolae Titulescu. Bărbatul nu a mai putut controla scuterul. El a lovit o bordură, apoi a intrat direct într-un stâlp.

„Un conducător al unui scuter a pierdut controlul asupra acestuia, acroşând o bordură, după care a intrat într-un stâlp. Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul scuteristului”, a precizat Florian Văduva, subinspector.

Impactul a fost violent, iar medicii SMURD sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul.

„Accident rutier cu un scuterist găsit decedat cu traumatism cranio-cerebral grav, cu rinoragie, cu otoragie, cu traumatism toracic forte”, a declarat Alexandru Caloian, medic SMURD.

Poliţiştii au pornit o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele accidentului, mai ales că, din spusele martorilor, bărbatul nu circula cu viteză. Oamenii legii vor să verifice dacă bărbatul băuse înainte de a se urca pe scuter.