Accident la Baia de Fier. Mama prefectului de Gorj a lovit o femeie care circula pe marginea drumului

Mama prefectului de Gorj, Claudia Teodorescu, aflată la volanul autoturismului personal, a accidentat, marţi, în comuna gorjeană Baia de Fier, o femeie care circula pe marginea drumului, accidentul având loc în condiţii de ploaie.

RomaniaTV.net
17 sept. 2013, 17:59
Accident la Baia de Fier. Mama prefectului de Gorj a lovit o femeie care circula pe marginea drumului

Claudia Teodorescu, mama prefectului de Gorj, Claudiu Teodorescu, se afla la volanul autoturismului său şi, conform unor surse judiciare, într-o curbă din localitatea de domiciliu, Baia de Fier, aceasta ar fi scăpat maşina de sub control, ieşind de pe carosabil într-o zonă în care se afla o localnică, în vârstă de 43 de ani.

Femeia a fost accidentată, acuzând dureri la picioare, un echipaj de la Ambulanţă preluând-o şi transportând-o la spitalul din Novaci şi, ulterior, la cel de la Târgu Jiu, fiind diagnosticată cu traumatism abdominal şi fracturi la ambele picioare.

Prefectul de Gorj, Ion Claudiu Teodorescu, a declarat pentru agenţia Mediafax că nu ştie aproape nimic despre acest accident, întrucât l-a rugat pe fratele său, care locuieşte la Baia de Fier, să vadă ce anume s-a întâmplat.

Şi dacă aş da un telefon să mă interesez şi dacă m-aş duce până acolo sunt sigur că tot s-ar face interpretări şi, chiar dacă mi-e greu, aştept să văd ce-mi comunică fratele meu. Sper să nu fie ceva grav nici cu mama, şi nici cu femeia cealaltă„, a spus Claudiu Teodorescu.