Accident în Reşiţa: Un camion al Jandarmeriei s-a răsturnat

O maşină a Jandarmeriei din Reşiţa s-a răsturnat într-un şanţ. O primă ipoteză a incidentului este că autovehiculul a rămas fără frâne, informează România TV.

RomaniaTV.net
01 nov. 2012, 08:27
Accident în Reşiţa: Un camion al Jandarmeriei s-a răsturnat

Şoferul ieşea din Unitatea de Jandarmi când, pe pantă, a constatat că nu mai are frâne. A pierdut controlul volanului, a rupt gardul pe protecţie şi o ţeavă de gaze, după care a căzut de pe pod. Imediat la faţa locului au ajuns şi pompierii care au oprit gazul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Reprezentanţii Jandarmeriei susţin că toate maşinile pe care le deţin au inspecţia tehnica la zi.

„În această dimineaţă (joi n.r.), o maşină a Inspectoratului de Jandarmi s-a răsturnat din cauza unei defecţiuni tehnice la sistemul de frânare. Avem informaţia că un coleg este la spital, acuzând o durere în zona toracică. Toate maşinile care sunt în acest moment în inspectoratul nostru au verificarea tehnică făcută la 6 luni de zile, deci ele sunt funcţionabile toate”, a declarat, la România TV, Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean Jandarmeria Caraş-Severin.