Accident în lanţ pe A2, la staţia de taxare de la Feteşti

Patru maşini s-au ciocnit, luni, pe A2, în zona staţiei de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers spre Bucureşti, care este foarte aglomerat. O persoană a fost rănită uşor, din primele informaţii, furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul IGPR. Rănitul a fost preluat de un elicopter SMURD, care l-a dus la Spitalul Judeţean Constanţa.

RomaniaTV.net
12 aug. 2013, 14:46
Accident în lanţ pe A2, la staţia de taxare de la Feteşti

Pe autostrada A2 s-au format coloane de maşini la staţia de taxare de la Feteşti, pe sensul de mers către Bucureşti. De asemenea, la kilometrul 147, pe acelaşi sens de mers, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare în mers. O persoană a fost rănită, se pare că uşor. În zona accidentului autovehiculele circulă pe banda de urgenţă. După terminarea măsurătorilor, va fi reluată circulaţia pe benzile unu şi doi.

Potrivit presei locale, în maşinile implicate în accident se aflau 13 persoane, dintre care doi copii, se aflau în maşini. O persoană a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Tot luni, pe Autostrada Soarelui s-a produs un accident pe sensul către Constanţa, la kilometrul 192, în zona Medgidia. Circulaţia a fost oprită şapte minute, timp în care un elicopter SMURD a preluat victima unui accident rutier. În accident au fost implicate două autovehicule, cauza producerii fiind nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers.