Accident în lanţ la Sibiu. Patru maşini cu nuntaşi s-au tamponat în centrul oraşului

Patru maşini care făceau parte dintr-un alai de nuntă s-au tamponat la o intersecţie din centrul oraşului Sibiu. Potrivit România TV, unul dintre nuntaşi a fost rănit şi dus cu ambulanţa la spital.

RomaniaTV.net
25 aug. 2013, 10:04
Accident în lanţ la Sibiu. Patru maşini cu nuntaşi s-au tamponat în centrul oraşului

O nuntă programată duminică în Sibiu a fost stricată de un nefericit accident de circulaţie care s-a produs puţin după ora 12. Potrivit România TV, nu mai puţin de patru maşini au fost avariate, ele făcând parte dintr-un alai de nuntă.

Accidentul s-a petrecut la o intersecţie din centrul oraşului, când un autoturism s-a oprit, pentru a acorda prioritate la o trecere de pietoni. Şoferinţa celei de-a patra maşini din coloană, o tânără de 26 de ani care obţinuse permisul abia în urmă cu trei luni şi jumătate, nu a păstrat distanţa faţă de maşina din faţa sa şi a lovit-o, aceasta la rândul său fiind împinsă în autoturismul din faţă, rezultând în cele din urmă o coliziune în lanţ.

În urma acestei tamponări, unul dintre pasageri a fost rănit şi a fost transportat cu ambulanţa la spital. Printre pasagerii aflaţi în maşină se afla şi tatăl miresei.