Accident în Cluj: Nouă persoane, rănite după ce microbuzul în care se aflau a ajuns într-un şanţ

Nouă persoane, între care trei copii, au fost rănite uşor, duminică seară, într-un accident produs în zona localităţii clujene Căşeiu, după ce şoferul unui microbuz a încercat să evite un pieton băut care se afla pe şosea, iar maşina a ajuns într-un şanţ.

RomaniaTV.net
31 dec. 2012, 11:32
Accident în Cluj: Nouă persoane, rănite după ce microbuzul în care se aflau a ajuns într-un şanţ

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că nouă persoane, între care şi trei copii, au fost rănite uşor în urma unui accident care a avut loc, duminică seară, în zona localităţii Căşeiu, judeţul Cluj, după ce o femeie care conducea un microbuz a făcut o manevră la stânga pentru evitarea unei persoane aflate pe carosabil.

„A pierdut controlul volanului, iar maşina a ajuns într-un şanţ. Pasagerii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dej pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au identificat persoana de pe carosabil, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar aceasta a fost amendată pentru nerespectarea regimului de circulaţie pentru pietoni. De asemenea, a fost amendată şi şoferiţa pentru nerespectarea vitezei la condiţiile de deplasare”, a spus Bolba.

Reprezentanţii Spitalului Municipal Dej au declarat, la rândul lor, că persoanele rănite în accident au suferit plăgi, contuzii şi traumatisme minore.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz pentru vătămare corporală din culpă.