Accident în cartierul Vitan: Şoferul a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un gard VIDEO

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 28 de ani. Băiatul a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un gard pe Şoseaua Vitan-Bârzeşti. Alături de el se afla şi un alt pasager, care a fost transportat la spital.

RomaniaTV.net
15 iul. 2012, 05:10
Accident în cartierul Vitan: Şoferul a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un gard VIDEO

Accidentul a avut loc, duminică, în jurul orei 5.00. Şoferul mergea spre Şoseaua Olteniţei. În urma impactului, maşina a fost distrusă complet. „Când a ajuns în dreptul Institutului Naţional de Medicină Legală, a piedut controlul asupra direcţiei, moment în care a intrat pe partea dreapta a sensului său de mers, a lovit un pom decorativ, a intrat într-un gard”, a declarat comisarul de la Brigada Rutieră, Florin Văduva.

În dreapta şoferului se afla şi un alt tânar, de 24 ani. Pasagerul a scăpat cu viaţă, însă a suferit răni uşoare şi a fost transportat la spital.

Şoferul era deja mort la sosirea echipajului SMURD. Victima a fost preluată de către reprezentanţii Inspectoratului de Medicină Legală. „Şoferul era blocat între stâlpul maşinii şi s-a procedat la decopertarea autoturismului pentru a putea fi extras dintre fiarele contorsionate ale maşinii”, a spus reprezentantul ISU Bucureşti, Bogdan Toma.

Din primele cercetări se pare că şoferul a avut viteză. Poliţiştii continuă ancheta.