Accident în Bacău, provocat de un tânăr băut şi fără permis care a furat o autoutilitară

Un tânăr de 20 de ani, băut şi fără permis, a provocat, marţi, în judeţul Bacău, un accident. Băiatul a furat o autoutilitară cu care a intrat într-un alt autoturism staţionat pe marginea drumului.

07 mai 2013, 18:29
Accident în Bacău, provocat de un tânăr băut şi fără permis care a furat o autoutilitară

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc pe strada Calea Bârladului, din municipiul Bacău, după ce tânărul, aflat la volanul unei autoutilitare furate de la o societatea comercială, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în plin într-o maşină staţionată, scrie Mediafax.

Şoferul a fost prins imediat de către o patrulă de poliţişti de la Siguranţa Publică, aflată în zonă în momentul producerii accidentului.

„Din verificările efectuate, s-a constatat că tânărul de 20 de ani nu posedă permis de conducere, iar autoturismul a fost sustras pentru a ajunge cu el într-o localitate din apropierea municipiului Bacău. În plus, în urma testării cu aparatul alcootest, s-a constatat că şoferul avea o alcoolemie de 0,58 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru conducere fără permis, furt şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.