Accident grav la Iaşi. O femeie a murit, prinsă între două maşini

O femeie în vârstă de 26 de ani, din Iaşi, a fost accidentată mortal în timp ce îşi lua bagajele dintr-un taxi. Potrivit România TV, ea a fost lovită de o altă maşină, fiind prinsă între cele două autoturisme.

RomaniaTV.net
24 mai 2013, 06:54
Accident grav la Iaşi. O femeie a murit, prinsă între două maşini

Un tragic accident de circulaţie a avut loc vineri dimineaţa la Iaşi, o femeie fiind lovită mortal de un autoturism, în timp ce îşi lua bagajul dintr-un taxi din care tocmai coborâse.

După ce s-a dat jos din maşină, femeia şi-a dat seama că a uitat să-şi ia şi bagajele şi, disperată, i-a făcut semn taximetristului să oprească. Şoferul a întors maşina şi a oprit perpendicular pe stradă. Potrivit bzi.ro, taxiul a fost depăşit pe partea stângă de un autoturism, iar maşina care venea din spate nu a avut vizibilitate pentru a observa poziţia taxiului şi a intrat în el, lovind, astfel, şi femeia.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a fost prinsă între cele două maşini şi cu toată intervenţia medicilor, viaţa sa nu a mai putut fi salvată. De altfel, pentru scoaterea sa dintre maşini a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Poliţiştii au început cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a petrecut accidentul.

„În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru a se stabili toate împrejurările producerii acestui accident”, a declarat Anca Vâjîiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.