Accident grav la Bărcăneşti, pe DN1. Tânără de 21 de ani, lovită în plin de o maşină VIDEO

Traficul rutier pe DN1 a fost oprit în zona localităţii Bărcăneşti, după ce o femeie care se deplasa pe marginea drumului a fost lovită de un autoturism. UPDATE: Victima a fost transportată la Bucureşti cu un elicopter al MAI având la bord un echipaj SMURD. Femeia are multiple traumatisme cefalice, toracice şi abdominale.

RomaniaTV.net
12 iul. 2012, 06:04
Accident grav la Bărcăneşti, pe DN1. Tânără de 21 de ani, lovită în plin de o maşină VIDEO

UPDATE 09.40 Elicopterul MAI care a preluat victima de la locul accidentului a ajuns la Bucureşti. După efectuarea procedurilor standard de debarcare din elicopter, femeia urmează să fie dusă direct în sala de operaţii, ea având multiple traumatisme cranio-cerebrale.

O femeie de 21 de ani a fost rănită grav, joi dimineaţă, după ce a fost lovită de o maşină în localitatea prahoveană Bărcăneşti. Victima va fi transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti cu un elicopter MAI având la bord un echipaj SMURD.

Timp de aproape jumătate de oră, DN1 a fost blocat pe ambele sensuri la Bărcăneşti, pentru a facilita intervenţia echipelor medicale. Victima a primit primul ajutor de la un echipaj al Ambulanţei Ploieşti, iar ulterior la faţa locului a ajuns şi o echipă medicală de la SMURD, care a pregătit victima pentru a fi transportată cu elicopterul la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală.

Din primele cercetări a reieşit că vinovat de producerea accidentului a fost şoferul autoturismului Logan, care, deplasându-se pe ruta Bucureşti – Ploieşti, a schimbat direcţia de mers fără a se asigura şi a lovit-o pe femeie din spate. Şoferul a susţinut că nu circula cu viteză şi că a încercat să tragă pe dreapta pentru că i s-a făcut rău.