Accident grav în Vrancea: Un autocar cu turişti ucraineni s-a răsturnat. O persoană a murit VIDEO

Un autocar cu 25 de turişti ucraineni s-a răsturnat în Vrancea, luni dimineaţă. Accidentul s-a produs între localităţile vrâncene Măicăneşti şi Năneşti, iar o persoană şi-a pierdut viaţa şi alte 16 persoane, printre care şi patru copii, au fost rănite, informează România TV.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 05:08
Accident grav în Vrancea: Un autocar cu turişti ucraineni s-a răsturnat. O persoană a murit VIDEO

Pasagerii se întorceau din vacanţă, din Bulgaria. Se pare că şoferul autocarului a adormit la volan. „Autocarul a ieşit în afara părţii carosabile. Din primele cercetări reiese că şoferul ar fi adormit la volan. Pasagerii nu sunt cunoscători ai limbii române”, a declarat, pentru România TV, Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

16 dintre persoanele rănite în accident au fost transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean Vrancea, printre răniţi fiind şi patru copii, însă aceştia au suferit răni uşoare, potrivit Mediafax. Trei răniţi sunt în stare gravă.

Restul pasagerilor au fost duşi în sediul Primăriei din Năneşti până când autorităţile române vor lua legătura cu Ambasada Ucrainei.

Între victime se află şi o femeie cu o mână amputată, toate victimele fiind preluate de medici, care le oferă, în prezent, îngrijirile medicale de care au nevoie.

Subprefectul de Vrancea, Cristi Misăilă, a declarat că persoanele implicate în accident, dar care nu au fost rănite vor fi transportate la un hotel din oraş, până la sosirea unui alt autocar care să-i preia şi să-i ducă spre Kiev, potrivit Mediafax.

„S-a luat legătura cu firma care îi transporta şi va fi trimis alt autocar de la o sucursală a acesteia din judeţul Neamţ”, a spus Cristi Misăilă.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia în zona unde a avut loc accidentul se desfăşoară normal. Poliţiştii au făcut cercetări la locul accidentului pentru a afla cauzele care au dus la producerea accidentului.

Din primele cercetări a reieşit că în autocarul implicat în accident se află doi şoferi, cel care conducea nefiind rănit.