Un primar din Mehedinţi a accidentat cu maşina patru persoane. Un copil este în stare gravă

Accident grav provocat de un primar din Mehedinţi. Patru oameni au ajuns la spital după ce maşina în care se aflau a fost lovită violent de autorismul de teren condus de primarul din localitatea Gogoşu. Edilul a ajuns şi el la spital. 

31 mart. 2013, 11:13
Un primar din Mehedinţi a accidentat cu maşina patru persoane. Un copil este în stare gravă

Accidentul s-a produs pe DN 56, între Calafat şi Drobeta Turnu Severin, patru persoane şi edilul fiind transportaţi la spital. Potrivit martorilor, autoturismul de teren condus de primarul din comuna mehedinţeană Gogoşu, Jean Rogoveanu, circula dinspre Calafat spre Drobeta Turnu Severin, iar la intrarea în comuna mehedinţeană Hinova a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină Dacia, care circula regulamentar.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD şi de la Ambulanţă, care au intervenit pentru descarcerarea a două persoane aflate în autoturismul Dacia. De asemenea, alte două persoane din Dacie, între care şi un copil, au fost rănite.

Potrivit poliţiştilor, în urma accidentului, la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin au dost transportate cinci persoane, între care şi primarul din Gogoşu.

Copilul de patru ani rănit în accidentul din judeţul Mehedinţi este în stare gravă, având fracturi la un picior şi la bazin, şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Bunica băiatului, în vârstă de 42 de ani, a suferit o fractură la gleznă, fiind în afara oricărui pericol. În Dacie se mai afla o femeie de 31 de ani, care are un traumatism cranian, dar şi traumatisme la coloana cervicală, la torace, la umăr şi la claviculă.

La spital a ajuns şi şoferul Daciei, un bărbat de 54 de ani, care are un tramatism cranian, el fiind scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii de un echipaj de descarcerare de la ISU Mehedinţi.

De asemenea, primarul din Gogoşu, în vârstă de 46 de ani, este în afara oricărui pericol, având un traumatism cranian.

 

 

 

La sfârşitul lunii februarie, procurorii au început urmărirea penală împotriva primarului din comuna mehedinţeană Gogoşu, Jean Rogoveanu, şi a altor şapte persoane, sub acuzaţiile de evaziune fiscală şi spălare de bani, în urma mai multor percheziţii făcute în Mehedinţi, Timiş, Gorj şi Hunedoara, într-un dosar de evaziune fiscală.