Accident grav în Hunedoara: O maşină a fost lovită de tren, două persoane au murit

Doi bărbaţi au murit, miercuri după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de trenul Interregio Timişoara-Iaşi, la o trecere peste calea ferată din localitatea hunedoreană Mintia, traficul feroviar fiind blocat în zonă.

RomaniaTV.net
21 mart. 2012, 17:01
Accident grav în Hunedoara: O maşină a fost lovită de tren, două persoane au murit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, locotenentul Anemona Doda, şoferul unui autoturism nu a respectat semnalele luminoase şi acustice de la trecerea peste calea ferată din Mitia şi maşina a fost lovită în plin de trenul Interregio Timişoara – Iaşi.

Autoturismul a fost târât 200 de metri până când mecanicul de locomotivă a reuşit să oprească trenul. Doda a spus că, în urma impactului, şoferul şi un alt bărbat aflat în autoturism au murit.

Un echipaj SMURD a intervenit pentru a scoate trupurile celor doi dintre fiarele maşinii.

Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Hunedoara, comisarul Vasile Hriţac, în urma accidentului circulaţia pe magistrala feroviară 200 a fost închisă, respectiv nu se circulă pe liniile care vin de la Timişoara şi Arad spre Deva, trenurile fiind oprite în cele mai apropiate gări de localitatea Mintia.

UPDATE: În jurul orei 21, circulaţia feroviară a fost reluată.