Accident grav în Constanţa: O familie cu un copil de 4 ani a fost spulberată pe trotuar VIDEO

Inconştienţa unui şofer a fost la un pas să omoare o familie întreagă care mergea pe trotuar în localitatea constănţeană Murfatlar. Bărbatul a pierdut controlul volanului şi a lovit un copil de 4 ani şi pe părinţii acestuia. Şoferul spune că accidentul a fost provocat de explozia unui cauciuc.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 10:05
Accident grav în Constanţa: O familie cu un copil de 4 ani a fost spulberată pe trotuar VIDEO

Accidentul a avut loc pe podul rutier din localitatea constănţeană Murfatlar. Fetiţa de 4 ani şi părinţii ei mai aveau doar câteva sute de metri până să ajungă acasă. Drumul le-a fost întrerupt după ce un şofer a pătruns pe trotuar şi i-a lovit în plin.

Cele trei victime au fost stabilizate, au fost transportate la Spitalul Judeţean din Constanţa şi sunt acum în afara oricărui pericol.

„Pacienţii erau în stare gravă, au traumatisme multiple şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa”, a declarat Ionuţ Cealera, director medical SAJ Constanţa.

Tânărul de 26 de ani care se afla la volanul autoturismului aruncă vina pe gropile din asfalt şi spune că nu a mai putut controla autoturismul după ce unul dintre cauciucuri a explodat. Martorii spun că tânărul circula cu viteză mare pe pod.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că şoferul, pe fondul unei defecţiuni, un pneu explodat, a pierdut controlul volanului spre stânga, unde a acroşat o familie care circula pe trotuar”, a precizat Luigi Ionescu, Poliţia Rutieră Constanţa.

Tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.