Accident grav în Capitală. Un poliţist a fost lovit de un microbuz

Un agent de la Poliţia Rutieră Ilfov a fost internat cu fracturi, vineri, după ce motocicleta cu care mergea a fost lovită de un microbuz, poliţistul fiind proiectat într-un tramvai. Accidentul s-a produs în zona staţiei de metrou Pipera.

RomaniaTV.net
23 aug. 2013, 07:12
Accident grav în Capitală. Un poliţist a fost lovit de un microbuz

Poliţistul, în vârstă de 27 de ani, a plecat pe motocicletă, în jurul orei 7.00, de la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov şi se îndrepta spre ieşirea din Capitală, pentru a ajunge în zona pe care trebuia să o patruleze.

Accidentul s-a produs pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu din Sectorul 2 al Capitalei, în dreptul staţiei de metrou Pipera, pe sensul de mers spre Tunari, din cauza şoferului unui microbuz care venea din sens opus şi a virat, fără să se asigure, pentru a intra în curtea unei clădiri de birouri. Şoferul microbuzului a lovit motocicleta, agentul de poliţie rutieră fiind proiectat într-un tramvai care staţiona în zonă.

Poliţistul a suferit o fractură de femur la piciorul stâng şi o fractură la braţ, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Şoferul microbuzului este cercetat de poliţiştii bucureşteni pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, Poliţia va deschide o anchetă internă pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs accidentul.