Ziua neagră pe şosele: Al doilea accident grav în Bucureşti, aproape de şoseaua de centură

O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, luni seară, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp pe şoseaua de centură a Capitalei, între localităţile Voluntari şi Pantelimon, a declarat purtătorul de cuvânt al SMURD, doctor Bogdan Opriţa.

RomaniaTV.net
26 dec. 2011, 17:11
Ziua neagră pe şosele: Al doilea accident grav în Bucureşti, aproape de şoseaua de centură

El a precizat că accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.20 şi că, în momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, a constatat decesul ueni persoane mai în vârstă.

Potrivit sursei citate, alte patru persoane, un bărbat, o femeie şi doi copii cu vârste între trei şi cinci ani, au fost rănite în momentul impactului.

„Cele patru victime rămase în maşină au fost evaluate, dar se pare că rănile nu ar fi atât de grave”, a declarat iniţial Bogdan Opriţa.

Ulterior, acesta a precizat că, întrucât starea copiilor s-a agravat puţin, aceştia devenind somnolenţi, ei au fost duşi, împreună cu femeia, la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni”, din Bucureşti, existând suspiciunea unor posibile traumatisme cerebrale. Opriţa a spus că starea femeii care îi însoţeşte pe cei doi copii este mai bună şi că bărbatul a fost dus la Spitalul „Sfântu Pantelimon”.

Luni a mai avut loc un accident grav pe Şoseaua de Centură între Otopeni şi Mogoşoaia.