Accident grav în Argeş. Un copil a murit, alte trei persoane sunt rănite VIDEO

Un accident grav a avut loc luni dimineaţa în judeţul Argeş, pe DN 65, informează România TV. În urma impactului, un copil de 7 luni a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite.

RomaniaTV.net
20 aug. 2012, 05:29
Accident grav în Argeş. Un copil a murit, alte trei persoane sunt rănite VIDEO

Tragicul accident a avut loc în comuna Lunca Corbului, judeţul Argeş. În maşină se aflau patru persoane, printre care un copil, care a decedat în urma imapctului. Părinţii şi fratele acestuia au fost transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Primele date ale anchetei arată că şoferul autoturismului ar fi adormit la volan, iar înaintea unei curbe uşoare la dreapta, maşina a ieşit de pe carosabil.

„Accidentul a avut loc în satul Langeşti, comuna Lunca Corbului. Maşina se deplasa dinspre Slatina spre Piteşti, iar şoferul de 37 de ani, din Olt, dar domicilat în oraşul argeşean Mioveni, a pierdut controlul direcţiei maşinii, iar autoturismul a ieşit de pe carosabil, a intrat în şanţ şi a lovit un cap de pod. Şoferul era împreună cu familia, soţia şi cei doi copii, unul de câteva luni, celălalt mai mare, de câţiva ani. Se pare că bărbatul ar fi pierdut controlul volanului maşinii din cauza oboselii, adormind la volan”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, agent Mădălina Bălănescu, citat de Mediafax.